Veranda met zijwanden

Veranda soorten

We bieden twee prachtige opties aan: de Veranda Deluxe en de Cube Veranda

Veranda deluxe

Duurzame materialen en een stevige constructie
Snelle levering
Aanpasbaar naar smaak
Aantrekkelijk geprijsd

Cube veranda

Brede staanders
Luxe uitstraling
Aanpasbaar naar smaak
Duurder dan de Veranda deluxe

Bekijk hier onze projecten!

Inspiratie nodig? Bekijk onze gerealiseerde projecten om te zien hoe onze veranda’s jouw buitenruimte kunnen transformeren. Laat je inspireren door de verschillende stijlen en toepassingen!

Hoe gaat het in zijn werk?

Nou wij doen het werk, en jij geniet!
1. Gratis advies op maat
2. Gratis inmeetservice
3. Montage binnen 2-3 weken

Bij Verandavie kun je jouw veranda volledig naar wens aanpassen, met een breed scala aan mogelijkheden voor de zijwanden. Of je nu op zoek bent naar meer privacy, extra beschutting tegen de elementen of gewoon een stijlvolle toevoeging aan je buitenruimte, wij bieden diverse opties om jouw veranda precies zo te maken als je wilt. Wij begrijpen dat elke tuin en elk huis anders is, daarom helpen wij je graag om de juiste keuzes te maken voor jouw situatie.

Diverse mogelijkheden voor zijwanden

Voor de zijwanden van je veranda heb je bij ons de keuze uit verschillende materialen. Zo kun je kiezen voor aluminium rabatdelen, die niet alleen sterk en onderhoudsvriendelijk zijn, maar ook een moderne uitstraling hebben. Een andere populaire optie zijn de sandwichpanelen, die bekendstaan om hun uitstekende isolerende eigenschappen en stevige constructie. Deze panelen zijn ideaal als je je veranda het hele jaar door wilt gebruiken, zelfs in de koudere maanden.

Naast de zijwanden kun je ervoor kiezen om de schuine kant van je veranda, de spie, ook volledig af te sluiten. Dit kan met aluminium rabatdelen of sandwichpanelen voor een strakke, moderne look. Wil je meer licht in je veranda? Dan kun je ook kiezen voor een spie van polycarbonaat of glas, wat zorgt voor een open en lichte uitstraling, terwijl je toch beschut bent tegen de elementen.

Bezoek onze showroom voor inspiratie

Het kan lastig zijn om op papier te beslissen wat het beste bij je veranda en tuin past. Daarom nodigen we je uit in onze showroom, waar je de verschillende materialen en mogelijkheden zelf kunt bekijken. Hier kun je met eigen ogen zien hoe de aluminium rabatdelen en sandwichpanelen eruitzien en aanvoelen, zodat je een weloverwogen keuze kunt maken. Onze adviseurs staan voor je klaar om je te helpen de perfecte zijwanden te kiezen die passen bij jouw veranda.

Meer dan alleen zijwanden: schuifpuien en glazen schuifwanden

Je kunt jouw veranda nog verder personaliseren met een schuifpui, glazen schuifwanden, volledig glas of polycarbonaat. Met deze opties voeg je niet alleen een stijlvolle uitstraling toe, maar ook meer flexibiliteit. Zo kun je bij mooi weer de schuifpuien volledig openen, en bij minder goed weer juist beschutting creëren zonder het uitzicht te verliezen. Meer weten over onze glazen schuifwanden of schuifpuien? Ook deze opties zijn te bekijken in onze showroom.

Persoonlijk advies van onze experts

Het kiezen van de juiste zijwanden voor je veranda kan een uitdaging zijn, zeker met zoveel mogelijkheden. Daarom staan onze experts altijd klaar om je te voorzien van persoonlijk advies. Tijdens een bezoek aan onze showroom nemen we graag de tijd om samen te brainstormen over de beste keuzes die passen bij jouw specifieke situatie. Onze deskundigen helpen je bij het bepalen van de juiste materialen, zoals aluminium rabatdelen of sandwichpanelen, en bieden advies over extra opties zoals een schuifpui of glazen schuifwanden. We zorgen ervoor dat jouw veranda niet alleen functioneel is, maar ook perfect aansluit bij jouw wensen en de stijl van je tuin en woning.

Bij Verandavie geloven we dat elke veranda uniek is en volledig moet aansluiten bij jouw levensstijl. Door onze ruime keuze aan materialen en onze persoonlijke benadering, zorgen we ervoor dat jij optimaal kunt genieten van jouw buitenruimte, het hele jaar door. Bekijk onze veranda-opties en plan vandaag nog een adviesgesprek!

Persoonlijk advies?


Scroll naar boven